www.archive-info-2014.com » INFO » O » ONLINEINTRANET

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".

  Archived pages: 24 . Archive date: 2014-10.

 • Title: Online Intranet, hosted intranet zonder zorgen!
  Descriptive info: .. Home.. Functionaliteiten.. Voordelen.. Screenshots.. Kosten.. Contact.. Online Intranet, hosted intranet zonder zorgen!.. Een intranet is een medium waar al uw bedrijfszaken zoals documentbeheer, afspraken en bijvoorbeeld taken samenkomen.. Normaliter is een intranet alleen toegankelijk is voor leden van uw bedrijf/instantie of organisatie.. Door het inzetten van een gebruiksvriendelijk en onderhoudbaar intranet kunt u als organisatie de informatie-uitwisseling binnen uw organisatie verbeteren.. Meestal wordt een intranet geïnstalleerd op uw server en/of is  ...   de aanschaf en onderhoud.. van een intranet veel te duur is?.. Dan is er Online Intranet!.. Online Intranet is een hosted, universeel intranet met álle functionaliteiten die uw interne communicatie zullen verbeteren! Het is een laagdrempelig en vooral gebruiksvriendelijk systeem waarvan de kosten u 100% mee zullen vallen! Het is een ideale intranetoplossing voor bedrijven, verenigingen en instanties.. © 2014 Online Intranet.. Doelgroepen Online Intranet:.. |.. Dorpsraad.. Stichting.. Vereniging.. Bestuur.. Projectgroepen.. VvE..

  Original link path: /
  Open archive

 • Title: Intranet Aanvragen
  Descriptive info: Een Online Intranet-account aanvragen.. U wil geheel vrijblijvend 30 dagen gratis een eigen Online Intranet proberen? Vul het formulier hieronder in en waarna u binnen 24 uur (op werkdagen) uw persoonlijke inloggegevens toegestuurd krijgt.. Bedrijfsnaam:.. Voornaam:.. Achternaam:.. Woonplaats:.. Telefoonnummer:.. Emailadres:..

  Original link path: /intranetAanvragen/
  Open archive

 • Title: Functionaliteiten van het Online Intranet
  Descriptive info: Functionaliteiten van het Online Intranet.. Desktop.. Een handig overzicht met de laatste aanpassingen.. Mededelingen.. Zet een mededeling op de desktop.. Berichten.. Onderling gemakkelijk berichten versturen.. Taken.. Maak hier gedeelde of taken voor voor uwzelf aan.. Agenda.. Gedeelde en persoonlijke agenda.. Documentbeheer.. Alle belangrijke documenten online te vinden.. Relatiebeheer.. Beheer hier uw relaties.. Forum.. Online discussies voeren.. Knowledgebase.. Kenniscentrum van het intranet.. Bookmarks.. Al uw handige links op een rijtje.. Bedrijfsinfo.. (smoelenboek en gebruikersbeheer)..

  Original link path: /functionaliteiten/
  Open archive
 •  

 • Title: Voordelen van een Online Intranet
  Descriptive info: Wat zijn de voordelen voor u?.. U zult zich wellicht afvragen wat de voordelen zijn van een Online Intranet.. Enkele redenen om te kiezen voor een Online Intranet zijn de volgende:.. U kunt online, overal vandaan uw bestanden bekijken en andere belangrijke zaken beheren.. Geen dure opstartkosten en lagere totaalkosten omdat het Online Intranet in abonnementsvorm gebruikt wordt.. Een Online Intranet bevat álle belangrijke functionaliteiten om de interne communicatie te verbeteren.. Ideaal voor flexmedewerkers, telewerkers en franchiseorganisaties.. U deelt informatie onderling op een zeer  ...   goedkope oplossing in tegenstelling tot een maatwerkoplossing, óók op de lange termijn!.. U kunt al binnen één dag een eigen Online Intranet tot uw beschikking hebben.. Eventuele bugs worden kostenloos verholpen.. Het is mogelijk functionaliteiten aan te vragen, wanneer naar uw suggestie meer vraag is wordt deze kosteloos ontwikkeld.. U hoeft zich niet te verdiepen in, of zorgen te maken over de beveiliging van uw gegevens.. Van ál uw bestanden en gegevens wordt elke avond een backup gemaakt op onze backupserver.. Volledig nederlandse support!..

  Original link path: /voordelen/
  Open archive

 • Title: Screenshots van het Online Intranet
  Descriptive info: U kunt op de screenshots klikken om een grote weergave te zien..

  Original link path: /screenshots/
  Open archive

 • Title: Wat zijn de kosten van een Online Intranet?
  Descriptive info: Een Online Intranet wordt aangeboden in abonnementsvorm.. Dit betekent dat u als klant maandelijks een bedrag betaald om gebruik te kunnen maken van uw eigen Intranet.. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden inclusief de maandelijkse en specificaties.. Aantal gebruikers.. Maandelijkse kosten.. Extra gebruikers.. Webruimte.. 1-5..  ...   1 GB.. 26-50.. 349,95.. 2,5 GB.. 51-100.. 649,95.. 5 GB.. Wanneer u interesse heeft in een eigen Online Intranet, neem dan contact met ons op.. u kunt natuurlijk ook altijd eerst het Online Intranet 30 dagen.. gratis.. uitproberen!.. * Voor non-profit organisaties hanteren wij speciale prijzen!..

  Original link path: /kosten/
  Open archive

 • Title: Contactinformatie - Online Intranet
  Descriptive info: Voor vragen of advies kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.. "Online Intranet" is een handelsmerk van Online Identity Webontwikkeling.. Online Identity Webontwikkeling.. Industriestraat 14.. 5331 HW Kerkdriel.. +31 (0)418 63 30 38.. info@onlineidentity.. nl.. www.. onlineidentity.. Contactpersonen.. Dhr.. A.. van Gessel.. +31 (0)6 55 14 31 90.. van der Werf.. +31 (0)6 28 12 74 91.. Of maak gebruik van onderstaand contactformulier.. Uw naam:.. Uw emailadres:.. Uw bericht:..

  Original link path: /contact/
  Open archive

 • Title: Intranet Dorpsraad
  Descriptive info: Intranet voor Dorpsraad.. De Dorpsraad levert de bouwstenen voor het gemeentebeleid.. Een dorpsraad heeft periodiek een meeting waarin zaken besproken worden als bijvoorbeeld;.. Opstellen leefbaarheidsplan.. Gesprekspartner met de gemeente.. Bevorderen samenwerking verenigingen.. Bevorderen woningbouw naar behoefte, behoud scholen,verenigingen en winkels.. Bevorderen kwaliteit dorpskern.. Invulling, status en gebruik van het kerkcomplex.. Overlast doorgaand verkeer beperken.. Bevorderen openbaar  ...   Intranet.. leent zich uitstekend als online platform waar al deze zaken besproken maar vooral ook opgeslagen kunnen worden.. Zo kunnen taken / agenda / documentbeheer en het forum gebruikt worden om zo online de communicatie te voeren in plaats en/of naast losse emails.. Alle data is beveiligd en wordt geback-upt zodat iedereen te allen tijde toegang heeft..

  Original link path: /intranet-dorpsraad/
  Open archive

 • Title: Intranet Stichting
  Descriptive info: Intranet voor Stichting.. Een stichting heeft vaak niet óf maar één plaats waar de communicatie en bestanden van de stichting opgeslagen worden.. In een ideale situatie kunnen leden van een stichting online inloggen op een portal waar online de communicatie gevoerd kan worden..

  Original link path: /intranet-stichting/
  Open archive

 • Title: Intranet voor vereniging
  Descriptive info: Intranet voor Vereniging.. Een vereniging heeft vaak niet óf maar één plaats waar de communicatie en bestanden van de vereniging opgeslagen worden.. In een ideale situatie kan het bestuur of de leden van een vereniging online inloggen op een portal waar online de communicatie gevoerd kan worden..

  Original link path: /intranet-vereniging/
  Open archive

 • Title: Intranet voor bestuur van een organisatie
  Descriptive info: Intranet voor het bestuur van een organisatie.. Een het bestuur van een (kleinere) organisatie heeft vaak niet óf maar één plaats waar de communicatie en bestanden van de organisatie opgeslagen worden.. In een ideale situatie kan het bestuur of de leden van de.. organisatie.. online inloggen op een portal waar online de communicatie gevoerd kan worden..

  Original link path: /intranet-bestuur/
  Open archive •  


  Archived pages: 24